Over mij

  • Fabricagedatum: 21/10/1996
  • houdbaar tot: 10/2096
  • woonplaats: Kapellen
  • studie: Ontwerp en productietechnologie @TM de Nayer
  • 3de favoriete reptiel: schildpad
  • levensmotto: kloterij is de beste leerschool

Van alles net genoeg

Ikzelf zou me omschrijven als iemand die van alles eens geproefd wil hebben. Ik heb een enorm breed interesseveld. Helaas soms te breed. Schoonheid zit in vele dingen, iets wat ik enorm kan appreciëren. Van kunst naar elektronica en terug naar de mechanica. Mensen vragen mij vaak ‘maat wa kunt gij ni?’. Ben ik daarom overal een krak in? Neen. Doe niet zelf wat een ander beter kan. De professionele trend is om uzelf te specialiseren in 1 tot 3 onderdelen in uw vakgebied. Ik ga hier tegenin omdat mij dat ongelooflijk saai lijkt. Deze dagen moet je iemand van ‘de oude garde’ aanspreken om uw probleem van kop tot teen aangepakt te hebben. Ik wil deze gouden generatie opvolgen. Met advies en expertise op maat, een recept met een vleugje met van alles iets. Waardoor u van een kwalitatiever eindproduct kan genieten..

Als een ontwerp of product niet goed genoeg is voor de klant zal ik dat ook gewoon rechtuit zeggen. Niemand heeft daar baat bij. Als je iets doet, doe het dan goed of doe het niet. Behoud de essentie, vermijd de miserie.

Waar ben ik niet goed in? Mezelf kort en bondig omschrijven en vroeg opstaan.

De facts:

Analyst, logicus en perfectionist.

Zo word ik omschreven volgens verscheidene persoonlijkheidstesten (dan hebt u direct een objectieve mening tegenover wat ik hier neergekletst heb). Want laat ons eerlijk zijn, Ik probeer mezelf hier te verkopen en dat is bijna zo enerverend als de 15 minuten reclame op Disovery Channel.

%d bloggers like this: