Uithangbord patisserie dame oiseaux

In de Zomer van 2019 kreeg ik de opdracht om een uithangbord te ontwerpen naar ontwerp van een bestaand logo. Een redelijke uitdaging om het zo fijn uit te werken maar het resultaat mag er zeker en vast zijn.

De uitdaging bestond vooral uit het overtekenen van de honderden lijntjes, een DXF bestand was helaas niet beschikbaar vanwege het programma waarmee er ontworpen is geweest. In samenhang met korte radiussen die we moesten overnemen. Daar is de lasercutter niet altijd even blij mee.

Het geheel is dan met de lasersnijder in corten-A staal gesneden (voor de leken onder de lezers, Corten staal is een staallegering die zodanig ontworpen is dat het niet kan ‘rotten’, de roestlaag vormt een huid die het roestproces vertraagt.

Het bord is dan opgehangen door een constructie met profielen en kettingen die de vader van de eigenaresse nog heeft gemaakt.

Een hongerke gekregen?

Contacteer Morane op haar instagram of:

Morane Damoiseaux

🍰 Patisserie & sweets op bestelling
πŸ“ Wildert, Essen
πŸ“§ patisseriedamoiseaux@hotmail.com
πŸ™‹β€β™€οΈ @moranedamoiseaux
☎ 04 886 482 94

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: